Декоративни ламинати за плакари производи

БОКА ламинати одбор је дизајниран за високо антибактеријско захтеве одељења, чији је важан апликације ламинати одбора области медицине.

Пошаљи упитЋаскање сада

Детаљи о производу

Декоративни ламинати за плакари производи

Зато љто болници намештаја и #39; с материјал потребан својим посебним захтјевима, треба да купим антибактеријска својства материјала, већ и отпорна ватру, влагу отпорна, отпорна радијације, анти-статички и друга својства.

БОКА ламинати одбор је дизајниран за високо антибактеријско захтеве одељења, чији је важан апликације ламинати одбора области медицине. Медицинари великим протоком, стрпљив концентрацију, бактерије, вируси и друге лако узгоја и ширење болнице операциону салу, разним службама намјештаја на анти-бактерије имају посебне захтеве, држава за материјал за медицински сектор намештаја оштријих прописа.


функције

1 , утицај отпора;

2 , отпорна влагу, корозију отпоран;

3 , водоотпоран и отпоран на ватру;

4 , не генерирају калуп, нема мириса;

5 , лаке за чишћење и одржавање;

6 , издржљиви;

7 , флексибилност при дизајнирању;

8 , обојено.

Ако ти тражиш декоративне ламинати за плакари производи, БОКА мора бити најбољи избор. Као један од водећих произвођача и добављача у Кини, наша фабрика има супер надлежност у овом пољу. Добродошли да купују наше производе за ниску цену и провери ценовника са нама.

Hot Tags: декоративни ламинати за плакари производи, Кина фабрика, произвођача, добављача, ценовник, ниска цена

Пар: Хемијски Дуцтлесс металне лабораторија испарење Худ са ХЕПА Филтер Следећи: Хемијски отпорне Пхенолиц смоле пултови за лабораторију намјештаја

Сродни производи

Истрага