Киселоотпорног лабораторија керамичких полице

Ронгде са лабораторијским керамичких производа истраживања и развој, производњу, прераду једнократну капацитета

Пошаљи упитЋаскање сада

Детаљи о производу

Киселоотпорног лабораторија керамичких полице


БОКА КЕРАМИЧКИХ полице функције:

1 , блокира воде страни једног обликовање технологија, можете ефикасно спречавање течни изливања, да бисте користили сигурности. :

Водом отпора и операција конзола један обликовање технологије, која није рад, да то решиш билијарског стола и вентилације бескужнику површинске воде, уз ефикасно спречавање процес хемијске реагенси изливања, да бисте користили сигурности.

2 , отпорност на разне хемикалије и ерозије органска отапала (осим Флуорна киселина).

Могу да издрже (поред флуорне киселине еквивалентан тип хемијски реагенси) има ли јаку киселину и алкали и органски солвентан корозија, је један од најбоље перформансе Антикорозиона табеле.

3 , тешко и јак, огреботина-отпоран, јак утицај отпора, дуго сервисирање живот.

На површину тешко и јака, отпорна на хабање. У извођењу учинка анти-удар је врло добро, ефективно бити компензација за друге табеле није отпорна на хабање манама, да дуго сервис живот.

4 , отпорна на загађења, јака боја, против старења, не мењају боју, лако се чист, ефективно инхибирати раст бактерија.

Употреба немачки увоза Висока температура глазиране, глатке површине без пора, лако се чист, ефективно инхибирати узгој бактерија, веома је отпорна на загађења, могу да издрже УВ зрачења изазван различитим кршења, боја фирми, променити боју, не старења,

5 , здравље и заштиту животне средине, радијације да испуњавају међународне стандарде.

Не садржи никакве отровне супстанце, нема радијације, који није запаљиво. Топлота не производи отровних гасова и супстанци, сигурно и еколошки.

6 , отпорна на 1550 ℃ изнад граница високе температуре, страх од ватре.

Отпорна је на 1500 ℃ ограничење, Висока температура, страх од отворите пламен, који не-запаљив, који не ствара пену, не пуца, дуго се отпорност на високим температурама 600 ℃.

7 , 4 стране и резање површина могу бити са глазуром.

Ријешити друге лабораторије сто сечење површине и површине можете не глазуре. конфузија, да оствари сто и секцију лепо и сигурно.

8 , мулти-сизе, мулти-дебљине, са више боја стручно прилагођен. :

Ронгде са лабораторијским керамичких производа истраживања и развој, производњу, прераду једнократну капацитета, по жељи купца захтеви могу бити прилагођене све врсте керамичких пултови, облагање одбора, Куп корита.

Ако ти тражиш врху киселоотпорног лабораторију керамичких полице, БОКА мора да је најбољи избор. Као један од водећих произвођача и добављача у Кини, наша фабрика има супер надлежност у овом пољу. Добродошли да купују наше производе за ниску цену и провери ценовника са нама.

Hot Tags: киселоотпорног лабораторија керамичких полице, Кина, фабрике произвођача, добављача, ценовник, ниска цена

Пар: Прилагођени киселоотпорног фрићидер испарење хаубе за велике лабораторијске опреме Следећи: Метални лабораторијски прибор за складиштење кабинета и ормар

Сродни производи

Истрага