Вертикални ваздух проток чисте клупи лабораторија нормалан проток кабинет за болницу

Нормалан проток кабинет је столарски радни сто или сличне комплекса, која ствара иестица-ослободи радно окружење тако узима ваздух кроз систем филтрирања, а то исцрпљујуце преко површину за рад у поток линијски или Transkoder.je једносмерни ваздуха.

Пошаљи упитЋаскање сада

Детаљи о производу

Вертикални ваздух проток чисте клупи лабораторија нормалан проток кабинет за болницу


Само нормалан проток кабинет узорка заштита

Нормалан проток кабинет је столарски радни сто или сличне комплекса, која ствара иестица-ослободи радно окружење тако узима ваздух кроз систем филтрирања, а то исцрпљујуце преко површину за рад у поток линијски или Transkoder.je једносмерни ваздуха. Нормалан проток кабинет је који се налази са стране и стално под сталним притиском позитиван да би се спречило инфилтрација контаминираних собу ваздуха.

Нормалан проток кабинет је у широкој употреби у медицинским испитивањима лабораторијама, болницама, производним објектима и другим окружењима истраживања и производње.


Вас занима више детаља, слободно пошаљите нам на енqуире.

ИМЕ

ТИМ ЗХЕНГ

Е-ПОШТА

INFO@BOKALABSYSTEM.COM

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН

15013108038

ТЕЛЕФОН

+86-20-39283092

WХАТАПП

15013108038

ДОДАВАЊЕ

РМ 912 ВИСОКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ РАЗВОЈА ПЛАЗА, 555 ПАНYУ АВЕНИЈА СЕВЕР, ГУАНГЗХОУ У КИНИ

Ако ти тражиш у вертикални ваздух проток чисте клупи лабораторија нормалан проток кабинета за болницу, БОКА мора бити твој најбољи избор. Као један од водећих произвођача и добављача у Кини, наша фабрика има супер надлежност у овом пољу. Добродошли да купују наше производе за ниску цену и провери ценовника са нама.

Hot Tags: Вертикални ваздух проток чисте клупи лабораторија нормалан проток кабинета за болницу, Кина, фабрике произвођача, добављача, ценовник, ниска цена

Пар: Лабораторијска Топлаб Пхенолиц смола сто горње цена фабрике Следећи: Висок квалитет Незапаљиви плин цилиндар Сфаетy кабинет са алармним системом

Сродни производи

Истрага